Neo-ITWeek: 50
Uw ip adres is: 35.175.182.106

Diensten

Neo-IT biedt diverse diensten aan en ik, Ben Kok, heb in totaal 20 jaar ervaring in de ICT
In deze tijd heb ik met veel plezier vele uiteenlopende projecten tot een succesvol einde gebracht. Ik heb onder andere samen met Equipo B.V. een cliëntregistratie systeem gebouwd (Ursus) voor de Stichting Maatschappelijk Werk Fryslan. De kracht van dit pakket is met name dat het samen met hulpverleners is ontwikkeld. Het programma heeft op dit moment zo'n 150 gebruikers en blijft zich ontwikkelen. Ik ben een aantal jaar geleden gestart met Neo-IT simpelweg omdat er veel werk is op ICT gebied.

Systeembeheer
Heeft u behoefte aan een systeembeheerder, eenmalig of bijvoorbeeld 1x in de week of 1x in de 14 dagen of eens in het jaar, het maakt niet uit, ik help u graag.

Websites / webapplicaties
Naast systeembeheer hou ik me vooral bezig met het ontwikkelen en onderhoud van web-applicaties en websites, dus ook daar kan ik ook veel in betekenen.
Om een paar dingen te noemen: PHP, Javascript, jQuery, CSS3, Joomla, MySQL, MSSQL, HTML5 zijn enkele voorbeelden van technieken die ik vrijwel dagelijks gebruik en waar ik mij prima mee kan redden.

Cursussen
Daarnaast geeft ik computercursus voor max 4 mensen, dit is altijd een maatwerk.
Denk daarbij aan effectiever Word, Excel en Outlook gebruiken, een cursus basis computer gebruik, of het bouwen van een website. Het is allemaal mogelijk.

Advies
Voor advies kunt u ook bij mij zijn, ik heb in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd met betrouwbare specialisten, mocht het nodig zijn dan kan ik u hiernaartoe doorverwijzen.